Gulvafslibning i København får du til den rigtige priser

Gulvafslibning i København får du til den rigtige priser. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid er hvad du kan forvente her hos os. Dygtige gulvmænd er klar til at hjælpe dig med opriskning og forbedring af dine trægulve i København og omegn.Parketgulve lægges enten som limet eller sømmet gulv.

Gulvafslibning fradrag

Langstave, der er mindst 20 mm tykke, kan tillige lægges som bærende gulv. Kvaliteten af en gulvafslibning afhænger meget af de maskiner der bruges. Maskinerne skal være professionelle og korrekt vedligeholdt. Ii modsætning til de andre, mere ‘rå’ behandlinger hvor træet har en chance for at rejse sig igen, vil et lakeret guld forblive ridset.

Gør-det-selv gulvafslibning

Oliebehandlede gulve bør støvsuges ofte, således at snavs og lign. ikke trædes ned i gulvet og laver dybe ridser. Der må dog ikke benyttes beskidt fodtøj, idet de afslebne områder skal holdes rene og tørre. De nye laktyper der findes nu om dage tørrer og hærder forholdsvis hurtigt. Efter 1. lag lak tørrer lakken på 1 time.

Gulvafhøvling Ballerup

Der slibes ikke i denne proces med en gulvafsliber. Der arbejdes med knive, da ældre gulve eller beskadigede gulve ikke længere er plane. Når gulvbræddernes kanter gnider mod hverandre, når man går på dem, forekommer en irriterende knirken. Her fortæller vi hvordan man kan fjerne ubehageligheden. Lakken er bygget på den 2 komponente erhvervslak og er derfor endnu mere slidstærk end den almindelige.

• gulvafslibning i aalborg
• gulvafhøvling bornholm
• gulvafhøvling kolding
• gulvafslibning aalborg
• gulvafslibning næstved

Vi kan derfor tilbyde en kompetent gulvbehandling, der forlænger dine gulves levetid og samtidig giver dem en smuk overflade. Vi har et stort udvalg af trægulve, som I kan købe direkte gennem os og få vores professionelle gulvlæggere til at montere. Når det kommer til gulvplejen, så giver vi en grundig rådgivning om, hvordan gulvet skal behandles i det daglige. Lak kan inddeles i forskellige grupper. Først vandbaseret lak og kemibaseret lakker, herunder syre og sprit lakker.

Gulvvedligeholdelse og gulvrengøring

Gulvafhøvling foretages når gulvet skal planes før videre behandling. Vi er også eksperter i at høvle gulvet korrekt. Bruges til alle typer trægulve, gulvet får en varm silkemat gylden farve, som let vedligeholdes Specielt den helt matte lak giver træet en silkeblød overflade, der fremhæver strukturen og farverne. Vi anvender et bredt produktsortiment, som alle har den fællesnævner, at de er vandbaserede og er af højeste kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *